Kamis, 13 Maret 2008

I'm the Kapten March (of myself)


what i love most in this couple weeks of march:
  • Rainy rainy day: the new best part i've found is the-colorful-pop-up-umbrella everywhere... Adalah sebuah karunia saat depresi terjebak macet di kramat dan melihat orang berjejer di trotoar dengan payung yang berwarna-warni (sudah lama berniat untuk take a picture of 'em, someday, its a promise!)
  • Find an interesting and joyful blog. I love the passion she put on her posting. The way she writes, i just enjoy it. Jadi berpikiran punya daily blog yang isinya gak usah panjang-panjang tapi CUKUP mewakili cerita sehari-hari. Hmm...
  • Run away from the-hectic-jakarta... Yippie! Came to my friends-wedding at central java. It wasnt a long trip or a planned picnic i've ever had, but it was fun! I've just realized that sometimes go away to have a small trip, out of your daily life, is a BIG step you make for your life. Padahal perjalanan kemaren tidak bertujuan jalan2, tapi Godbless travelling, apapun tujuannya pergi ke luar kota apalagi ke kota yang belum pernah didatangi akan memberi kita BANYAK HAL lebih dari yang kita perkirakan.
  • spend my-doing-nothing-time with him :D It released my stress more than travelling,hehe
  • mba kanti --my beloved office partner-- back to the office after finishing her cuti melahirkan. Congratz for your newly baby girl ya, mba... Nice and beautiful name: Rafaela Vashti Aryanne.
  • Balance life within work, study, and personal thing
Sometimes i hate this thing (the most):
  • I dont watch movies! The last movie i watch is the 1 million by a week watched movie "Ayat-ayat Cinta". Well, hanung actually has made a new percpective of indonesian. Indonesian not only love scream and kinda ABG movies yang seringnya gak penting and have no 'good-value' to share with audience. I do respect to hanung hard work, its not an easy way to adapt a novel, best seller novel, to be a visual thing. And is also an achievement that he 'makes' his own MESIR in India, Semarang, and Jakarta. In the other way, there are lotta things which are oh so unnecessery, many scenes which are so unreal and boring.
  • I dont read at least one book. Excluding books related with Microeconomic and business statistic, darn! Anyway, this time i still read 'gadis sirkus dan lelaki penjual dongeng' by Jostein Gaarder (i do love jostein gaarder!). And 'the kit runner' is hue and cry, wait me, hold and read him.
  • I dont buy any books (of course excl. that sucks economy books). Well, i have my eyes on 'For one More Day' by Mitch Albom Indonesian Edition or apapunlah yang penting beli buku baru.
  • I dont have time to go shopping,,huhuhu... I miss two-mangoes or gold cempaka or ambassador. I miss 'em soooo much from the bottom of my heart :P
My last week of this month will lead me to the hell, 5 day test with no break. Saudara-saudara, LIMA hari kerja, senin sampai jumat dan ujian pula 5 hari kerja itu. Breathtaking Month-end, God. Thx anyway.

pictures taken from:
www.tsbvi.edu
www.umbrellasandbeyond.com
www.fantasticfiction.co.uk

6 komentar:

Nibiru mengatakan...

suka baca novel apa ajah Tcha???
aku punya banyak ebook nih... :P

'IcHa' mengatakan...

aku suka buku yang berbentuk, yang ada bau buku baru nya pas abis ngebuka plastik nya pulang dari gramed. Aku gak suka buku 'boongan' yang bacanya di laptop. hehehe

life_love mengatakan...

two-manggoes?
gold cempaka?

butuh gt ditranslate :P

btw, sesama pecinta hujan bs bersorak bahagia ^___^

'IcHa' mengatakan...

kalopun postingannya pake basa jawa,atopun swahili aku tetep nyebut two mangoes and gold cempaka, mel... hehehehe

Nibiru mengatakan...

Klik aja dulu, www.oggix.com trus cari perintah instal shoutbox klo ga salah. abis itu ikutin aja terus perintah selanjutnya. trus nanti pas trakhir kan muncul kode2 gituh yg disuruh ngopy... tul ga??? biarin aja dulu kode2 ituh. Tcha masuk ke kustomisasi blogspot dulu. nah setelah klik kustomisasi trus masuk elemen halaman, disitu Tcha cari tulisan Add a page element trus diklik... abis di klik akan muncul item2 untuk nambah halaman dengan berbagai macam type kan??? Tcha cari yg bertuliskan HTML/javascript trus klik tambahkan ke blog. setelah di klik akan muncul box dgn dua kolom, satu untuk judul satu lagi untuk konten. untuk konten Tcha liat di pojok kanan atas kan ada tulisan rich text.. klik aja tulisan itu biar menjadi HTML. setelah box kontennya jadi HTML, copas aja kode2 yang dari oggix td trus save. jadi deh... :P

agie mengatakan...

berencana beli mitch alboms itu juga, tapi pas di gramed teralihkan malah beli buku laen :P